Anders Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 

3953 BA Maarsbergen, 085 4019312, info@andersinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PORTFOLIO

METALURA

Anders Invest heeft een 90% belang in Metalura Holding BV. De onderneming heeft circa 60 medewerkers en is zeer succesvol in het ontwikkelen, assembleren en verkopen van balkonbeglazing, terrasbeglazing, tuinkamers en windschermen. Metalura is uniek vanwege regie over de hele cyclus van productontwikkeling, engineering tot aan installatie bij de eindgebruiker met eigen montage-teams. Metalura heeft 6x in haar bestaan een FD Gazelle weten te winnen.

Metalura heeft een ijzersterke positie opgebouwd mede doordat zij, af fabriek, direct aan de eindconsument levert. Het volledige proces van eerste contact tot en met oplevering vindt plaats onder eigen regie. Met wekelijkse advertenties in kwaliteitsbladen met landelijke spreiding en een solide online strategie is de onderneming zichtbaar voor haar doelgroep. Door de kwalitatief hoogwaardige producten en goede service is de klanttevredenheid zeer hoog. Metalura groeit al jaren onafgebroken met dubbele cijfers.

 

De overige aandelen zijn in handen van de directie. Anders Invest zet haar ervaring en kapitaal in om de marktpositie van Metalura verder te versterken en de snelle groei van de afgelopen jaren te kunnen continueren.

 

Investment manager: Rutger de Vos

 

Werken bij Metalura? Kijk dan op de Metalura vacature pagina.