Anders Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 

3953 BA Maarsbergen, 085 4019312, info@andersinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PORTFOLIO

NUMAFA

Anders Invest heeft een belang van 70% in Numafa, gevestigd te Heinenoord. Numafa is wereldwijd een top 3 speler op het gebied van de productie en verkoop van systemen voor het reinigen van herbruikbare kratten en pallets.

Naast Numafa maakt Van Rennes Industrial Automation (VRIA) eveneens onderdeel uit van de groep. Er zijn vestigingen in Duitsland en Italië. 

 

De onderneming ontwerpt en assembleert de reinigingssystemen, die vele duizenden kratten per uur op hoge snelheid verwerken. Numafa heeft een brede internationale klantenportfolio en rekent grote supermarkt- en fastfoodketens tot haar klantenkring. VRIA ontwikkelt de automatisering en de software voor de aansturing van de Numafa-systemen en levert tevens vergelijkbare diensten aan derden.

De onderneming is de laatste jaren hard gegroeid en ziet voldoende kansen om deze groei voort te zetten. Herbruikbare kratten voor levensmiddelen zijn in opkomst en de eisen aan de reiniging stijgen. Numafa wil voorop blijven lopen door verder te investeren in automatisering en duurzaamheid.

 

Investment manager: Theo van Stuijvenberg