Anders Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 

3953 BA Maarsbergen, 085 4019312, info@andersinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

Raad van Advies

Frederik

van Beuningen

Henk Willem

van Dorp

Herman

Spliethoff

Frederik van Beuningen is econoom en telg uit de ondernemersfamilie die aan de wieg van de Steenkolen Handelsvereniging (SHV) stond. Na acht jaar te hebben gewerkt als controller in de transportsector is hij zes jaar werkzaam geweest in de directie van een participatiemaatschappij. In 1991 richtte hij Teslin Capital Management op. Hij was lid van de Commissie Tabaksblat die de Nederlandse corporate governance code heeft opgesteld en is commissaris bij enkele vennootschappen. 

Herman Spliethoff is geoloog, bedrijfskundige en heeft een MBA gevolgd.  Hij heeft brede ervaring als investeerder, managementconsultant, ondernemer en toezichthouder. Hij is al ruim 23 jaar mede-eigenaar van de Amsterdamse rederij Spliethoff. Hij deed ruime ervaring op bij participatie- maatschappijen via managementrollen bij QAT Investments en Hervest Participations en een toezichthoudende rol bij TBL Mirror Fund.

Henk Willem van Dorp studeerde installatietechniek en heeft een MBA op Nijenrode gevolgd. In 1985 richtte hij Van Dorp Installaties op, waar hij tot op heden eigenaar en directeur van is. Het bedrijf heeft momenteel 14 vestigingen en circa 1000 werknemers. Daarnaast is hij sinds 2012 bestuurder bij Verhulst en Waterloo (luchtbehandeling en –verdeling). Tevens is hij voorzitter van TVVL, een kennisplatform voor gebouwgebonden techniek.