Anders Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 

3953 BA Maarsbergen, 085 4019312, info@andersinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PORTFOLIO

MULTIDEUR / STACKDOOR

Anders Invest heeft een belang van 100% in Multideur en Stackdoor, gevestigd in Zeewolde. Multideur levert en onderhoudt bedrijfsdeuren. Stackdoor produceert en verkoopt innovatieve beveiligingshekken.

logo_multideur.png

Multideur levert nieuwe bedrijfsdeuren en verleent daarnaast service en onderhoud voor alle typen bedrijfsdeuren. Multideur is van oudsher actief op het gebied van bedrijfsdeuren en richtte zich vanaf de oprichting in 1987 voornamelijk op het produceren van deuren, deurbeslag en het leveren van nieuwe bedrijfsdeuren. De laatste jaren is er sterk ingezet om de service-tak van de onderneming te doen groeien. Multideur verleent service en onderhoud voor alle typen bedrijfsdeuren en heeft de beschikking over een team van ervaren servicemonteurs met uitgebreide expertise. Het businessegment nieuwe deuren wordt tegenwoordig gekenmerkt door de grote range aan mogelijkheden in verschillende types deuren. Voor de standaard overheaddeuren is Multideur een partnership aangegaan met Condoor en inmiddels is Multideur een belangrijke dealer van Condoor. De industrie- en garagedeuren die door Multideur zelf vervaardigd en geleverd worden zijn met name deuren waar een speciale klantwens een rol speelt.

Stackdoor produceert het unieke, gepatenteerde, beveiligingshek “Stackdoor” dat door haar minimale inbouwruimte en maximale doorloophoogte toepasbaar is in iedere situatie. Het Stackdoor stapelhek is, onder andere, toegepast in de markthal in Rotterdam en in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Inmiddels is Stackdoor middels een dealernetwerk wereldwijd vertegenwoordigd.  

 

Investment manager: Rutger de Vos

Werken bij Stackdoor? Kijk dan op de Stackdoor vacature pagina.