Anders Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 

3953 BA Maarsbergen, 085 4019312, info@andersinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PORTFOLIO

SOLEX / MOSMAN

Anders Invest heeft een belang van 75% in Mosman Stainless Steel en Solex Thermal Science Inc.. Solex, gevestigd in Calgary Canada en Mosman uit Haaksbergen zijn wereldwijd actief op het gebied van de productie en verkoop van warmtewisselaars voor bulk stortgoed.

1.jpeg

Solex en Mosman zijn wereldwijd actief met de productie en verkoop van warmtewisselaars voor bulk stortgoed en hebben daar een marktleidende positie in verworven. De warmtewisselaars worden in een breed scala van productieprocessen ingezet, met name voor het koelen en drogen van kunststof, suiker en kunstmest. Solex/Mosman ontwerpt en produceert de warmtewisselaars zelf. Ze beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde laserlasmachine om de koelplaten, zogenaamde pillow-plates, te lassen. De onderneming heeft een breed, internationaal klantenportfolio en rekent grote multinationals tot haar klantenkring. Naast de warmtewisselaars is Mosman al sinds 1879 een relevante regionale speler op het gebied van RVS metaalverwerking.

 

De onderneming heeft in de afgelopen jaren de nummer 1 marktpositie veroverd en ziet voldoende kansen om deze positie verder uit te breiden. Door de toenemende aandacht voor energieverbruik van de productieprocessen en de gewenste hoge kwaliteit en consistentie van de output worden warmtewisselaars in steeds meer productieprocessen toegepast. 

 

Investment manager: Jan-Dirk van de Geer